tecnologia

reacondicionada

També amb la tecnologia,

Residu Zero!

Redueix la teva petjada mediambiental comprant tecnologia reacondicionada puntera, amb descomptes d’infart i plena garantia!

Què és la tecnologia reacondicionada?

La tecnologia reacondicionada és aquella que ja ha estat estrenada, però a la que se li ha donat molt poc ús.Totinformàtica, agafem aquesta tecnologia provinent de rènting o lísing amb un o dos anys d’ús, la reacondicionem i t’oferim un any de garantia.

Aquests productes reacondicionats, són semiprofessionals de qualificació A amb molt bon estat i unes més que òptimes condicions que es mereixen una vida molt més llarga!

Un producte que nou val més de 1000 €, te’l podem oferir reacondicionat per 300/400 €!

Quins productes de tecnologia reacondicionada puc trobar?

De tot! Des de torres d’ordinador, servidors, portàtils Apple o Windows, tauletes, smartphones, all-in-ones…

Busques alguna cosa en concret? Pregunta’ns! Tenim més de 3000 productes disponibles i ofertes actualitzades setmanalment. També et podem oferir descomptes per volum.

Tenen garantia els productes de tecnologia reacondicionada?

Tota la tecnologia reacondicionada que oferim a Totinformàtica ha estat revisada, provada i testejada pel nostre equip de professionals. Te l’entreguem amb el sistema operatiu original i amb tots els programes preparats i instal·lats gratuïtament perquè només et calgui encendre i gaudir!

A més a més, tots i cadascun dels productes reacondicionats per Totinformàtica venen amb un any de garantia!

Dóna un cop d’ull a algunes de les ofertes d’aquest mes

Som distribuïdors nacionals de tecnologia reacondicionada, amb la capacitat per servir els millors productes reacondicionats tant a particulars com a botigues.

750€

MacBook Pro 13,3" Retina 2017 - A1708

En venda Apple MacBook Pro de 13,3″ Retina 2K de 2017 seminou. Es va comprar a caprici i s’ha usat molt poc com es pot apreciar en els cicles de bateria, només 141, Original no canviada. Actualitzat a l’últim S.O. BigSur. Porta processador i5 de doble nucli, 8 GB de Memòria RAM DDR3, Disc dur SSD flash de 128GB, USB C i ThunderBolt. Està en perfecte estat, sense cops ni rascades amb la seva caixa, carregador i cable original. S’entrega amb tot instal·lat i preparat per encendre i treballar amb ell. Garantia i factura de compra.

MÉS FOTOS

345€

Fujitsu LifeBook S936 i5 vPRO NVME

En venda Fantàstic ordinador portàtil procedent de Rènting Fujitsu model LifeBook S936 amb processador i5 vPRO, 8 GB DDR4 de memória RAM, 128GB de disc dur SSD Samsung Pro, teclat retroil·luminat, bateria de molt llarga durada, HDMI, SIM, USB 3.0, Lector d’Empremtes, pantalla FullHD 13,3″ i Windows 10 Pro Original. S’entrega tot actualitzat i amb programari d’ofimàtica ficat; Encendre i treballar amb ell! Un any de garantia en botiga. El seu preu nou és de més del doble. El seu estat és impecable, sense cops ni desgastos. No trobarà alguna cosa d’ocasió tan nova. Perfecte per a algú que busqui potència, rendiment i un pes lleuger sol de 1,3Kg. És preciós!

MÉS FOTOS

295€

Fujitsu LifeBook E734 i5 vPRO SSD

En venda portàtil Fujitsu model LifeBook E734 impecable per on es miri. Munta processadora i5 vPRO, 8 GB de memòria RAM, disc dur SSD de 128 GB Samsung PRO, pantalla de 13,3″ LED, bateria de llarga durada, càmera web HD, USB 3.0, entre altres extres. S’entrega amb Windows 10 Pro Original instal·lat i programes d’ofimàtica; encendre i treballar amb ell. Molt lleuger, només 1,3Kg, i còmode. Acabat alumini amb tocs vermells; preciós. Factura de compra i garantia.

MÉS FOTOS

325€

Lenovo ThinkPad X250 vPRO SSD

En venda espectacular ordinador portàtil procedent de rènting amb un any d’ús Lenovo model Thinkpad X250 versió PRO Empresarial amb processador i5 vPRO, 8 GB de Memòria RAM DDR3, Disc dur SSD de 256GB Samsung PRO, Wifi AC, Pantalla de 12,5″ Led Retroiluminada, SIM, Windows 10 PRO Original, Gràfica INTEL Graphics HD 5500 i Opció de doble bateria amb 6-12 hores d’autonomia. Ordinador sense ús més que per fer reunions. Impecable per on es miri. El seu valor actual és de més del triple. S’entrega 100% actualitzat i amb programari d’ofimàtica lloc junt amb garantia i factura. Perfecte per estudiant, teletreball, oficines, comercials i tot terreny. Potent i ràpid!

MÉS FOTOS

315€

HP Elitebook 9470m i5 vPRO SSD

En Venda Portàtil HP EliteBook Folio 9470m amb processador i5 vPRO, 8GB de memória RAM DDR3, disc dur SSD Samsung PRO de 128GB, pantalla de 14″ Led, USB 3.0, DP, Teclat retroil·luminat, WebCam HD i Windows 10 Pro Original. S’entrega amb tot actualitzat i amb programari d’ofimàtica ficat; encendre i treballar amb ell! Un any de garantia en botiga. El seu preu nou és de més del doble. Molt lleuger i poc pes. Garantia i factura de compra.

MÉS FOTOS

375€

Dell Latitude E5480 i5 vPRO SSD

Impressionant portàtil, procedent d’exposició a botiga, Dell model Latitude E5480 amb processador i5 vPro, 8 GB de RAM DDR4, 256 GB de disc dur SSD Samsung PRO, bateria de llarga durada, HDMI, SIM, USB 3.0, Lector d’Empremtes, pantalla de 14 FullHD i Windows 10 Pro Original. S’entrega amb tot actualitzat i amb programari d’ofimàtica ficat; encendre i treballar amb ell! Un any de garantia en botiga. El seu preu nou és de més del doble. El seu estat és impecable, sense cops ni desgastos. No trobarà alguna cosa d’ocasió tan nova. Perfecte per a algú que busqui qualitat, rendiment i potència sense perdre elegància.

MÉS FOTOS

Si no trobes allò que busques, descarrega’t les nostres llistes completes de productes reacondicionats  disponibles, les actualitzem setmanalment i tots els preus són amb IVA inclòs!

Et comprem o reciclem el teu ordinador vell!

Des de Totinformàtica creiem a donar una segona vida a tota la tecnologia que ens envolta i així reduir la nostra petjada tecnològica i mediambiental.

Si ens portes el teu ordinador vell i considerem que pot cobrir la necessitat d’una altra persona, te’l comprem, ens n’encarreguem de destruir les dades, l’arreglem, netegem i li busquem una altra casa!

Si no podem reutilitzar l’ordinador complet, el desmuntem, reaprofitem tots els components que podem i ens n’assegurem de què cada component sigui rebutjat correctament.

REDUÏM

REPAREM

REUTILITZEM

RECICLEM

REACONDICIONEM

TECNOLOGIA

BUSQUES ALGO QUE NO HAS TROBAT PER AQUÍ o vols més informació?

Segur que ho podem solucionar!