tecnologia

reacondicionada

També amb la tecnologia,

Residu Zero!

Redueix la teva petjada mediambiental comprant tecnologia reacondicionada puntera, amb descomptes d’infart i plena garantia!

Què és la tecnologia reacondicionada?

La tecnologia reacondicionada és aquella que ja ha estat estrenada, però a la que se li ha donat molt poc ús.Totinformàtica, agafem aquesta tecnologia provinent de rènting o lísing amb un o dos anys d’ús, la reacondicionem i t’oferim un any de garantia.

Aquests productes reacondicionats, són semiprofessionals de qualificació A amb molt bon estat i unes més que òptimes condicions que es mereixen una vida molt més llarga!

Un producte que nou val més de 1000 €, te’l podem oferir reacondicionat per 300/400 €!

Quins productes de tecnologia reacondicionada puc trobar?

De tot! Des de torres d’ordinador, servidors, portàtils Apple o Windows, tauletes, smartphones, all-in-ones…

Busques alguna cosa en concret? Pregunta’ns! Tenim més de 3000 productes disponibles i ofertes actualitzades setmanalment. També et podem oferir descomptes per volum.

Tenen garantia els productes de tecnologia reacondicionada?

Tota la tecnologia reacondicionada que oferim a Totinformàtica ha estat revisada, provada i testejada pel nostre equip de professionals. Te l’entreguem amb el sistema operatiu original i amb tots els programes preparats i instal·lats gratuïtament perquè només et calgui encendre i gaudir!

A més a més, tots i cadascun dels productes reacondicionats per Totinformàtica venen amb un any de garantia!

Dóna un cop d’ull a algunes de les ofertes d’aquest mes

Som distribuïdors nacionals de tecnologia reacondicionada, amb la capacitat per servir els millors productes reacondicionats tant a particulars com a botigues.

Et comprem o reciclem el teu ordinador vell!

Des de Totinformàtica creiem a donar una segona vida a tota la tecnologia que ens envolta i així reduir la nostra petjada tecnològica i mediambiental.

Si ens portes el teu ordinador vell i considerem que pot cobrir la necessitat d’una altra persona, te’l comprem, ens n’encarreguem de destruir les dades, l’arreglem, netegem i li busquem una altra casa!

Si no podem reutilitzar l’ordinador complet, el desmuntem, reaprofitem tots els components que podem i ens n’assegurem de què cada component sigui rebutjat correctament.

690€

MacBook Pro 13,3" Retina 2017 TouchBar

En venda Apple MacBook Pro de 13,3″ Retina 2K de 2017 seminou. Es va comprar a caprici i s’ha usat molt poc com es pot apreciar en els cicles de bateria, Original no canviada. Actualitzat a l’últim S.O. Ventura. Porta processador i5 de doble nucli, 16 GB de Memòria RAM DDR3, Disc dur SSD flash de 256GB i 4 USB C. Està en perfecte estat, sense cops, amb carregador i cable original. S’entrega amb tot instal·lat i preparat per encendre i treballar amb ell. Garantia i factura de compra.

MÉS FOTOS

320€

Hp Probook 650 G4 i3-8th / 8GB / 256 GB Nvme / W11P

En venda Fantàstic ordinador portàtil procedent de Rènting; model HP Probbok G4 amb processador i3-8th, 8 GB DDR4 de memória RAM, 256GB de disc dur SSD, bateria en perfecte estat, HDMI, USB 3.0,USB-C, Lector d’Empremtes, pantalla FullHD 15,60″ i Windows 11 Pro Original. S’entrega tot actualitzat i amb programari d’ofimàtica ficat; Encendre i treballar amb ell! Un any de garantia en botiga. El seu preu nou és de més del doble. El seu estat és impecable, sense cops ni desgastos. No trobarà alguna cosa d’ocasió tan nova. Perfecte per a algú que busqui potència, rendiment i un pes lleuger sol de 2,2Kg. És preciós!

MÉS FOTOS

370€

Lenovo ThinkPad T450 i5-5th / 8GB / 510GB /W11P

En venda espectacular ordinador portàtil procedent de rènting amb un any d’ús Lenovo model Thinkpad T450 amb processador i5 , 8 GB de Memòria RAM DDR3, Disc dur SSD de 510GB Samsung, Pantalla de 14.00″ Led Retroiluminada, Windows 11 PRO Original, Gràfica INTEL Graphics HD 5500 i Opció de doble bateria amb 6-12 hores d’autonomia. Ordinador sense ús més que per fer reunions. Impecable per on es miri. El seu valor actual és de més del triple. S’entrega 100% actualitzat i amb programari d’ofimàtica lloc junt amb garantia i factura. Perfecte per estudiant, teletreball, oficines, comercials i tot terreny. Potent i ràpid!

MÉS FOTOS

280€

HP Probook 430 G6 i3-8th / 8GB / 128GB / W11P

En venda portàtil HP model ProBook 430 G6 impecable per on es miri. Munta processadora i3-8th, 8 GB de memòria RAM, disc dur SSD de 128 GB , pantalla de 13,3″ LED, bateria en perfecte estat, càmera webcam 720p, USB 3.0, entre altres extres. S’entrega amb Windows 11 Pro Original instal·lat i programes d’ofimàtica; encendre i treballar amb ell. Molt lleuger, només 1,490Kg, i còmode. Acabat alumini preciós. Factura de compra i garantia.

MÉS FOTOS

315€

HP Elitebook 9470m i5 vPRO SSD

En Venda Portàtil HP EliteBook Folio 9470m amb processador i5 vPRO, 8GB de memória RAM DDR3, disc dur SSD Samsung PRO de 128GB, pantalla de 14″ Led, USB 3.0, DP, Teclat retroil·luminat, WebCam HD i Windows 10 Pro Original. S’entrega amb tot actualitzat i amb programari d’ofimàtica ficat; encendre i treballar amb ell! Un any de garantia en botiga. El seu preu nou és de més del doble. Molt lleuger i poc pes. Garantia i factura de compra.

MÉS FOTOS

295€

Dell Latitude E5470 i5 vPRO SSD
1Impressionant portàtil, procedent d’exposició a botiga, Dell model Latitude E5470 amb processador i5 vPro, 8 GB de RAM DDR4, 256 GB de disc dur SSD Samsung PRO, bateria de llarga durada, HDMI, SIM, USB 3.0, Lector d’Empremtes, pantalla de 14 FullHD i Windows 11 Pro Original. S’entrega amb tot actualitzat i amb programari d’ofimàtica ficat; encendre i treballar amb ell! Un any de garantia en botiga. El seu preu nou és de més del doble. El seu estat és impecable, sense cops ni desgastos. No trobarà alguna cosa d’ocasió tan nova. Perfecte per a algú que busqui qualitat, rendiment i potència sense perdre elegància.

MÉS FOTOS

Si no trobes allò que busques, descarrega’t les nostres llistes completes de productes reacondicionats  disponibles, les actualitzem setmanalment i tots els preus són amb IVA inclòs!

REDUÏM

REPAREM

REUTILITZEM

RECICLEM

REACONDICIONEM

TECNOLOGIA

BUSQUES ALGO QUE NO HAS TROBAT PER AQUÍ o vols més informació?

Segur que ho podem solucionar!