POLÍTICA DE PRIVADESA DE DADES

 

– En aquesta declaració de privadesa t’expliquem quines dades personals recopilem dels nostres usuaris i com les utilitzem. T’animem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals a la nostra web.

Punts bàsics d’aquesta política de privadesa

Responsable ►CRISTIAN ALBERT GINÉ FIGUEREO

Finalitat ► En els formularis de subscripció: la finalitat de les dades sol·licitades és per poder enviar correus electrònics amb nous continguts i informació que pugui ser interessant. En els comentaris: la finalitat serà poder moderar els comentaris del blog. I en el formulari de contacte: la finalitat de les dades sol·licitades serà poder contestar a les teves preguntes i dubtes per la mateixa via: correu electrònic.
Legitimació ► El teu consentiment inequívoc.
Destinataris ► En els formularis de subscripció: les dades que ens faciliteu estaran ubicades en els servidors de Decovirt (proveïdor d’email màrqueting www.totinformatica.cat) dins de la UE.  Veure política de privadesa de Decovirt. En els comentaris: les teves dades es guardaran a la base de dades allotjada a Webempresa, el nostre proveïdor d’email i hosting, però únicament per poder mostrar els comentaris a l’article. I en el formulari de contacte: les teves dades es guardaran a la base de dades allotjada a Webempresa, el nostre proveïdor d’email i hosting, però únicament per tenir un registre dels diferents correus electrònics rebuts.
Drets» L’usuari subscrit té dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les seves dades. Els majors de tretze anys podran registrar-se a TOTINFORMÀTICA com a usuaris sense previ consentiment dels seus pares o tutors. En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors pel tractament de les seves dades personals. En cap cas es demanaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o de la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests. Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquesta pàgina web sense avisar als teus pares no t’has de registrar com a usuari.
En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

Els principis d’aquesta política de privadesa són:

– Mai sol·licitem la informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar els serveis que ens requereixis.
– Mai compartim la informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas de comptar amb la vostra autorització expressa.
– Mai utilitzem les teves dades personals amb una finalitat diferent de l’expressada en aquesta política de privadesa.

És necessari advertir que aquesta Política de Privadesa podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin omplir algun formulari de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Responsable del tractament de les teves dades personals

Identitat del Responsable: Cristian Albert Giné Figuereo
Nom comercial: TOTINFORMÀTICA
Domicili Social: C/ Sant Pere 2-4 (local). Les Borges Blanques, Lleida, 25400
NIF: 47696236D
Correu electrònic: info@totinformatica.cat
Nom de domini: www.totinformatica.cat

A efectes d’allò que preveu el Reglament General de Protecció de Dades prèviament esmentat, les dades personals que ens envies a través dels formularis de subscripció de la web, rebran el tractament de dades “d’Usuaris de la web i subscriptors”.

Principis que aplicarem a la teva informació personal

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el teu consentiment pel tractament de les teves dades personals per a una o diverses finalitats específiques de les quals te n’informarem prèviament amb absoluta transparència.
Principi de minimització de dades: Sol sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per les quals les requerim. Les mínimes possibles.
Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant, no més temps de l’estrictament necessari per a la finalitat del tractament, en funció de la finalitat, t’informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, revisarem periòdicament les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera en què es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Com hem obtingut les teves dades?

Les dades personals que tractem a www.totinformatica.cat procedeixen de:

Formulari de contacte de TOTINFORMÀTICA: Nom, Email Missatge.
Formulari de subscripció a TOTINFORMÀTICA: Nom i Email.
Comentaris en blog o pàgines: Nom, Email, Web i Comentari.

 

Quins són els teus drets un cop ens facilites les teves dades?

Les persones interessades tenen dret a:

– Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
– Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
– Sol·licitar la limitació del seu tractament.
– Oposar-se al tractament.
– Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en tal cas, únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. En tal cas, únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. CRISTIAN ALBERT GINÉ FIGUEREO deixarà de tractar les seves dades, a excepció de per motius legítims imperiosos, o l’exercici o defensa de possibles reclamacions. Com a interessat, tens drets a rebre les dades personals que t’incumbeixin, que ens hagis facilitat i en el seu format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

– El tractament estigui basat en el consentiment.
– Les dades que hagin sigut facilitats per la persona interessada.
– El tractament s’efectuï per mitjans autoritzats.
– En exercitar el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret a què les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

– Els interessats també tindran dret a tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant de l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que els concerneix infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan un usuari es connecta a aquesta web o blog, per exemple per a comentar un post, enviar un correu al titular o subscriure’s, està facilitant informació de caràcter personal de la qual n’és responsable TOTINFORMÀTICA. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, direcció física, adreça de correu electrònic i d’altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per www.inkub.cat, només com es descriu a la present Política de Privadesa.

A TOTINFORMÀTICA existeixen diferents sistemes de captura d’informació personal i tracte de la informació que ens faciliten les persones interessades amb la següent finalitat per cada sistema de captura (formularis):

Formulari de subscripció:
T’informem que les dades que ens facilites estaran ubicades en els servidors Decovirt (proveïdor d’email màrqueting d’TOTINFORMÀTICA) dins de la UE. 
Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que es recullen.

Para donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega per aquesta web que detallen a la política de cookies.

Per tal de gestionar les xarxes socials, TOTINFORMÀTICA pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores de les pàgines oficials de les xarxes socials d’TOTINFORMÀTICA, es registrarà per aquest apartat. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors de xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

D’acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, CRISTIAN ALBERT GINÉ FIGUEREO. (TOTINFORMÀTICA) amb domicili a C/ Sant Pere 2-4 (local). Les Borges Blanques, Lleida, 25400, serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors. TOTINFORMÀTICA no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà al futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà el consentiment als usuaris informats sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà sota els més estrictes estàndards de seguretat.

Per contactar o realitzar comentaris a aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privadesa

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada amb el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas, la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades recollides.

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives.
En cap cas es tracten categories de dades especialment protegides.

Durant quant temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que no se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat.

A quin destinatari es comunicaran les teves dades?

Moltes eines que utilitzem per gestionar les dades són contractades per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, TOTINFORMÀTICA comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privadesa:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware amb oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats en el teu ordinador, per ajudar a www.totinformatica.cat a analitzar l’ús que fan els usuaris de la pàgina web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús d’www.totinformatica.cat (incloent-hi la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

Email màrqueting: Decovirt amb domicili dins de la UE. Més informació a: Política de Privadesa de Decovirt.

Secret i seguretat de les dades

totinformatica.cat es compromet en l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los de manera adequada amb la finalitat d’aquest, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix en la normativa vigent de protecció de dades. www.totinformatica.cat no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Respecte a la confidencialitat del processament, CRISTIAN ALBERT GINÉ FIGUEREO se n’assegurarà que qualsevol persona que estigui autoritzada per TOTINFORMÀTICA per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (sigui un deure contractual o legal).
Quan es presenti algun incident de seguretat, quan TOTINFORMÀTICA se n’adoni, haurà de notificar al client sense demores indegudes i haurà de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es coneix o quan el Client ho sol·licita raonable.

Exactitud i veracitat de les dades
Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a www.totinformatica.cat exonerant CRISTIAN ALBERT GINÉ FIGUEREO, de qualsevol responsabilitat al respecte.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta al formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment
L’usuari declara haver sigut informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint en tractament de les mateixes per part de CRISTIAN ALBERT GINÉ FIGUEREO. (TOTINFORMÀTICA) en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privadesa.

Revocabilitat
El consentiment prestat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a CRISTIAN ALBERT GINÉ FIGUEREO. (TOTINFORMÀTICA) en els termes establerts en aquesta Política per a l’exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privadesa.
CRISTIAN ALBERT GINÉ FIGUEREO es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, CRISTIAN ALBERT GINÉ FIGUEREO. (TOTINFORMÀTICA)anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la posada en pràctica.

Correus comercials.
D’acord amb la LSSICE, totinformatica.cat no realitzarà pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin sigut prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en cada un dels formularis de la web, els usuaris tenen la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre un butlletí, independentment de la informació comercial puntualment sol·licitada.